Har mått dåligt

För tillfället råder det tystnad på Lungan i stormen. Det har varit en omvälvande vecka med mig med besök på jouren och så kraftig ångest som jag aldrig tidigare upplevt. Jag har varit sjuk. Möjligtvis något virus, men det vet jag inte säkert.

Ångesten och sömnbristen är det som för tillfället har gjort det svårt för mig att skriva. Eller rättare sagt omöjligt. Jag har bara legat på soffan och blundat och försökt andas. Igår kväll var första kvällen då det kändes aningen bättre, men sen fick jag ingen sömn på natten igen, så idag är en sämre dag.

Jag återkommer när jag vilat upp mig.

23 Gillade du inlägget?

Pernilla Bergman

Lungan i stormen är en sajt som erbjuder kamratstöd för kroniskt sjuka. Här hittar du inspirerande artiklar om hälsa, med stort fokus på hur det är att leva med en kronisk sjukdom och psykisk ohälsa. Jag vill förmedla att det är okej att vara sjuk! Ingen ska behöva skämmas för eller smyga med sitt psykiska eller fysiska illamående.

7 reaktioner till “Har mått dåligt

 • 10 september, 2017 kl. 17:17
  Permalink

  Hej känner med dej. Mår själv skit livet är bra hårt ibland. Kram ?

  Svar
 • 10 september, 2017 kl. 18:50
  Permalink

  Styrka! Mår själv inte alls bra höstarna tycker jag är helt fruktansvärda. Har fått tre gram melatonin att ta till natten plus mina andra psykmediciner höjda. Har en klar depression sover dåligt och humöret i botten ingen stubin eller tålamod alls. Hoppas verkligen medicinerna ska hjälpa blir galen av att inte få sova.
  Din blogg behövs! Skönt att man inte är ensam. Uppskattar verkligen din ärlighet. Vila och ta det lugnt det behöver du.

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.