Nytt år nya planer. De senaste veckorna har jag och Johan smitt nya planer för Lungan i stormen. Vi har tillsammans funderat på sidans framtid. Framförallt har vi funderat på vad vi kan förbättra så att du som läser får ett så bra intryck av sidan som möjligt och att allt innehåll är relevant.

Vi kom fram till att vi i och med det nya året ska göra en storstädning. För det första har sidan fått en ny layout. Jag har tagit fram en ny logo som jag ville att skulle vara simpel, stilren och beskrivande. Efter att ha stirrat mig fyrkantig på datorn i många dagar kom jag fram till ett resultat som jag tyckte om. Hoppas att du också gillar den.

Fokus på kronisk sjukdom

En del kategorier har fallit bort eftersom jag tyckte att dom inte hör hemma på Lungan i stormen. Alla artiklar om kronisk sjukdom, psykisk ohälsa, podcasten, videoinläggen och min blogg finns kvar. Det övriga kommer så småningom i framtiden att flytta till en ny sida som ska fokusera på psykologi och relationer. Men det kommer dröja innan det projektet är slutfört. Mera information om det kommer senare.

Nu är fokus på hur det är att leva med kronisk sjukdom och hur det är att vara anhörig till en person med kronisk sjukdom. Så som det var tänkt från början. Men mycket nytt är alltså på gång. Vi planerar också att fortsätta göra flera podcastavsnitt, men eftersom jag varit väldigt sjuk i många månader har det blivit en paus med det. Förhoppningsvis kommer vi igång med det snart igen.

Läs också  Utredning av min arbetsförmåga - Dag två

Nya projekt på gång

För tillfället äter jag ännu en stark antibiotikakur för en jobbig bronkit. Men det som har hållit mig på bra humör trots fullständig utmattning är faktiskt Lungan i stormen, och alla nya projektidéer. Och förstås min man Johan som har hjälpt till med allt från tankar om image, grafik, innehåll och det tekniska arbetet. Läs mera om medietjänsterna som hans företag Janeco digi-rec erbjuder.

Speciellt det tekniska arbetet är jag själaglad att han har koll på. Skulle jag hålla på med det skulle jag inte alls hinna fokusera på innehållet, som ju är det viktigaste och det som jag vill fokusera på.

I och med det nya temat borde sidan nu ladda mycket fortare. Ett problem har varit att sidan har varit väldigt trög förut. Något som vi jobbar på hela tiden.

Jag vill än en gång tacka dig som följer med mig och Johan på Lungan i stormen! Och kom gärna med feedback ifall något inte fungerar som det borde eller om det är något vi kan förbättra. Jag hoppas att du kommer att titta in på Lungan i stormen i fortsättningen. Hoppas du tycker om ”nya” Lungan i stormen!

Följ Lungan i stormen

För nya artiklar, blogginlägg, podcastavsnitt och diskussioner om kronisk sjukdom med mera kan du följa Lungan i stormen på Facebook.

Läs också  Utredningen av min arbetsförmåga -Dag 3

Du hittar också Lungan i stormen på Instagram @lunganistormen och på Youtube.

Du kanske också gillar
Det här är del 3 i en liten bloggserie om vår resa till Irland. Jag
Hösten är definitivt här, och med den kommer också skrivinspirationen. Här kan du läsa om
Del 2 av vår resa till Irland, som var allt annat än en dans på
Det här är del 1 i en liten bloggserie om vår resa till Irland. Jag
Det har inte blivit så många inlägg på sistone. Detta på grund av att jag
Det har gått åtta år sedan jag startade Lungan i stormen, och tre år sedan